Un fost fotbalist moldovean, consilier vestimentar al lui Messi. Cum a fost posibil

Embed:

Cândva a fost considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Moldova, iar acum a ajuns să vândă haine pentru Lionel Messi, Luis Figo sau Mario Balotelli. Este vorba despre fostul jucător moldovean, Alexandru Zislis care munceşte în Milano într-un butic Dolce and Gabbana. 

Alexandru Zislis şi-a început cariera de fotbalist la Constructorul, iar după a jucat la mai multe cluburi din Divizia Naţională, cum ar fi Sheriff, FC Tiraspol sau FC Costuleni. El spune că nu are cele mai frumoase amintiri despre campionatul Moldovei.

"În linii generale, fotbalul moldovenesc este o catastrofă. Acum nu ştiu la ce nivel este, însă la toate echipele la care am evoluat: Sheriff, Constructorul, Dacia sau FC Costuleni m-au format ca personalitate", a spus fostul fotbalist, Alexandru Zislis. 

Zislis a decis în 2012 să plece în Italia pentru a juca la o echipă din liga a patra. După un sezon el a devenit golgheterul competiţiei, însă şi-a încheiat cariera de fotbalist şi a început să caute un loc de muncă într-un alt domeniu.

"Eu am început să muncesc ca chelner. Nu a fost o tragedie pentru mine. Unii oameni sunt cu coroană pe cap. Pentru a obţine ceva trebuie să laşi coroana", a mai spus Zislis. 


După ce a muncit o perioadă într-un butic de haine Alexandru Zislis a primit o ofertă pe care nu a putut să o refuze.

"Acolo am muncit timp de un an, iar într-o zi a venit un client "fals", aşa îl numesc eu. A venit o femeie de la Dolce and Gabbana şi a urmărit cum munceşte personalul. Eu am deservit-o. Ei i-a plăcut şi am primit oferta de a lucra la Dolce and Gabbana", a mai subliniat fostul fotbalist. 

Acum la el în butic vin vedetele fotbalului mondial pentru a-şi cumpăra haine. Balotelii, Figo, Tevez sau Ronaldo sunt nişte clienţi fideli ai lui Alexandru Zislis. Moldoveanul a rămas şocat când l-a văzut pe câştigătorul a patru Baloane de Aur, Lionel Messi.

"Am rămas surprins, deoarece pentru amatorii de fotbal acest om este de pe altă planetă. Însă vă asigur că atunci când  Messi intră în butic, el este un om mai simplu decât toţi fotbaliştii moldoveni, iar o dovadă este profesionalismul său. Balotelli este analogul prietenului meu, Vitalie Manaliu. El poate veni beat, într-un hal fără de hal, el poate veni în butic cu ţigările", a mai declarat Zislis. 

Cea mai mare vânzare pe care a reuşit-o Alexandru Zislis a fost un costum acoperit cu cristale Swarowski. Fotbalistul brazilian Alex l-a cumpărat cu 50 de mii de euro pentru un eveniment privat. În alegerea hainelor pentru vedetele  fotbalului, Zislis este ajutat de stilista Aurelia Naider. Cei doi susţin că l-au ajutat pe Lionel Messi să-şi aleagă costumul în care a primit Balonul de Aur de acum doi ani. 

"Trimite poza persoanei sau a unui sportiv şi lucrurile care ar merge pentru acest fotbalist. Eu deja mă uit prin ele şi mă gândesc ce o să  fie mai bine", a declarat stilista Aurelia Deider. 

Alexandru Zislis are planuri mari pe viitor şi vrea să-şi deschidă propriul magazin de haine în Milano, iar recent acesta a primit o ofertă de a fi managerul unui magazin al companiei Luis Vuitton.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu