Un fost consilier al liderului comuniştilor confirmă: Colecţia de maşini de lux aparţine familiei Voronin

Embed:

Colecţia de maşini de lux din garajele sediului Partidului Comuniştilor aparţine familiei liderului comuniştilor Vladimir Voronin. Acest lucru a fost confirmat de fostul consilier al liderului PCRM Valeriu Reniţă care a spus că a văzut de mai multe ori bijuteriile pe patru roţi. Dezvăluirile au fost făcute la emisiunea Ţara lui Dogaru. 

"Mă bucur că în sfârşit văd toate aceste maşini la un loc. Eu le-am mai vazut, doar că pe rând. Domnul Oleg Voronin e ca şi o doamnă, care nu-şi permite să îmbrace de două ori aceeaşi rochie şi astfel nu-şi permitea să apară de două ori în săptămână cu aceeaşi maşină", a declarat jurnalistul Valeriu Reniţă. 

Unii invitaţi cred că maşinile de lux sunt doar o parte din imensa avere a lui Vladimir Voronin.

Preşedintele Asociaţiei pentru Combaterea Crimelor Economice, Andrei Donică susţine: "Eu sunt sigur că aceasta este doar praful din ceea ce posedă familia Voronin. Dacă presupunem că el are astăzi maşini de 70 de milioane de lei şi dacă comparăm că într-o perioadă atât de scurtă a cheltuit 11 milioane de lei numai pe călătorii cu avionul, vă daţi seama câti bani are omul acesta".

Sociologul Andrei Dumbrăveanu susţine că: "Dacă aduni banii aceştia pe maşini de lux vedem că am putea să plătim pensii luni întregi, jumătate de an, un an întreg la populaţie fără niciun buget, fără nici-o atribuţie la buget".

În presă au apărut imagini cu automobile de lux deţinute de familia Voronin. În colecţie sunt maşini blindate, limuzine de lux şi automobile retro. Jurnaliştii de la publicaţia „Timpul” afirmă că unele bijuterii pe patru roţi sunt înmatriculate în Germania, acolo unde familia Voronin deţine un imobil.

Potrivit specialiştilor, impresionanta colecţie de maşini valorează peste 70 de milioane de lei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu