Un flirt a lăsat-o fără iPhone. Aventurile unei femei din Chişinău (VIDEO)

A intrat în discuție cu un necunoscut şi a rămas fără telefonul mobil. Este situația neplăcută în care s-a pomenit o locuitoare a Capitalei în vârstă de 37 de ani.

Femeia susține că seara trecută a fost ținta unui hoț care a lăsat-o fără un iPhone 6. Incidentul s-a fi întâmplat în jurul orei 22:00, în sectorul Râșcani.

Conform declarațiilor oferite oamenilor legii, viitoarea victimă nici măcar nu a bănuit ce i se poate întâmpla. În timp ce-şi sărbătorea ziua de naștere într-un local de pe strada Dimo, a ieșit până afară să fumeze.

În acel moment de femeie s-ar fi apropiat un bărbat necunoscut şi a intrat cu ea în vorbă. În timpul discuției, acesta i-ar fi spus că în locul în care se află fumatul nu este permis, așa că a invitat-o în parcul din apropiere.

Ajungând acolo, cei doi s-au așezat pe o bancă. După ce au mai schimbat câteva vorbe, femeia și-a scos din buzunar telefonul mobil, ca să vadă cât este ora. Cât ai clipi, individul i-a smuls iPhone-ul din mână și a dispărut în întuneric.

Grupa Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Râșcani a pornit, la solicitarea victimei, în căutarea infractorului, acesta însă a fost de negăsit.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI DIN REPORTAJUL EMISIUNII "UNITATEA DE GARDĂ", LA CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu