Un film, retras din cinematografele din Franţa, după atacul din Nisa. Care era subiectul

Cel mai recent film al actorului Idris Elba, "Bastille Day", a fost retras din cinematografele din Franța ca urmare a atacului sângeros de la Nisa, scrie realitatea.net.

Filmul, în regia lui James Watkins, în care actorul afroamerican Idris Elba interpretează unul din rolurile principale, are ca subiect un atentat terorist cu bombă care se desfășoară la Paris chiar de ziua națională a Franței. Pelicula avusese premiera miercuri în Franța.

"Din respect pentru victime", compania StudioCanal a retras afișele publicitare ale filmului la o zi după ce a avut loc atacul de la Nisa și a cerut cinematografelor să nu mai afișeze posterul filmului, conform Huffington Post și Variety.

Cunoscuta interpretă de R&B Rihanna și-a anulat spectacolul care trebuia să aibă loc chiar în orașul Nisa. Reprezentantul cântăreței a dat asigurări că aceasta era în siguranță chiar dacă se afla în oraș în timpul comiterii atacului. Festivalul de jazz din oraș a fost de asemenea anulat. În schimb, filmările la producția "Fifty Shades Darker", cu actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan, au continuat, responsabilii producției confirmând că toți membrii echipei de filmare au fost în siguranță.

Peste 80 de oameni au murit la Nisa după ce un autotren condus de cetățeanul franco-tunisian Mohamed Lahouiej-Bouhlel a lovit în plin, joi seară, mulțimea care participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională a Franței.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu