Un fermier din Fălești, AMENINŢAT de vice-președintele partidului condus de penalul fugar Usatîi (VIDEO)

Penalul fugar Renato Usatîi încearcă să-și țină membrii în partid prin amenințări, asta după ce mai mulți membri ai PN au anunțat că vor să părăsească formațiunea. O tentativă de amenințare și intimidare a unui membru PN din partea foștilor colegi a avut loc, ieri, la o fermă din localitatea Egorovca în raionul Fălești, scrie today.md.

Incidentul a avut loc la ferma de animale a lui Victor Luchianov și a fiului său Alexandru, fost membru al PN. Poliția a fost alertată despre faptul că Nicolae Țipovici, vicepreședintele Partidului Nostru, însoțit de alți patru membri de partid, consilieri raionali și orășenești, au venit la fermă și l-au amenințat cu răfuială fizică pe Victor Luchianov și pe fiul său.

La fermă s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul IP Fălești, unde l-au găsit pe Țipovici și alți patru membri PN, dar și o mașină de teren de model Toyota Landcruiser cu plăcuțe de înmatriculare K RU 01, care aparține lui Renato Usatîi.

Fiul lui Luchianov a declarat oamenilor legii că ar fi fost amenințat de către Nicolae Țîpovici, ultimul i-ar fi zis "fii atent sunt cazuri de scurt circuit, iar ca urmare ar putea să fie incendiată casa, afacerea poate deveni un eșec - ar putea să piară animalele" și ar fi fost impus de Țîpovici să facă declarații în fața camerei de luat vederi despre faptul că ar fi fost impus de către Oleg Pastrama și Veaceslav Tambur să semneze declarația cu privire la plecarea din rândurile membrilor de partid, fără a lua cunoștină cu conținutul declarației.

La rândul său, Țipovici a negat că l-ar fi amenințat pe Luchianov, menționând că au avut doar o simplă discuție pașnică pentru a stabili motivul care l-a făcut să plece din partid.

Mai mult ca atât, Țîpovici a depus o plângere pe numele lui Oleg Pastrama, fost vice-primar al orașului Fălești, fost membru al PN, pentru faptul că ar fi fost calomniat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu