Un ex-fotbalist de la naţionala Mexicului a fost împuşcat în plină stradă

Embed:

Actele de violenţă se înmulţesc pe zi ce trece în Mexic! Un fost jucător al lui Cruz Azul şi al naţionalei Mexicului, Ignacio Flores Ocaranza, a fost împuşcat mortal în plină stradă. Victima era însoţită de doi fraţi ai săi şi un copil de 10 ani. Mai mulţi bărbaţi înarmaţi l-au atacat, împuşcându-l de 27 de ori, nu se ştie din ce motiv.

Fostul fundaş al echipei Cruz Azul şi al naţionalei Mexicului, Ignacio Flores Ocaranza, în vârstă de 58 de ani, a fost împuşcat de 27 de ori în craniu, piept şi abdomen! Ocaranza se afla în maşină, alături de doi dintre fraţii săi, care au fost răniţi, şi de un copil de 10 ani, care a scăpat nevătămat. Incidentul a fost anunţat de autorităţile mexicane.

Agresorii au urmărit maşina lui Flores mai mulţi kilometri înainte de a-l împuşca, la doi kilometri de intrarea în Cuernavaca. 

Din câte se pare, fostul jucător se întorcea dintr-o vizită de la mama sa, iar ipoteza unui jaf este exclusă, pentru că bunurile victimelor au fost găsite intacte.

Ignacio „Nacho” Flores a evoluat alături de naţionala Mexicului la Cupa Mondială din 1978 şi a câştigat cinci titluri de campion în tricoul echipei Cruz Azul.

Statul Morelos, unde se află Cuernavaca, este teatrul activităţilor mai multor organizaţii criminale, cum ar fi cartelul fraţilor Beltran Leyva sau cartelul Pacificul Sud, iar actele de violenţă s-au înmulţit în ultimii ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu