Un DJ cunoscut din Marea Britanie a murit cu copilul său de doar opt luni ÎN BRAŢE. Cauza decesului o să te sperie

Michael Hollingworth, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Grimsby, Marea Britanie, a murit în timp ce-și ținea în brațe copilul de doar opt luni. 

Hollie Bridgewater, prietena lui, l-a găsit cu copilul Sonnie, în vârstă de doar 8 luni, în brațe. Tatăl era însă fără viață. Hollie și-a amintit că bărbatul i-a spus, înainte să se pună în pat cu copilul în brațe, cât de mult îi iubește pe copii. "L-am auzit sforăind, dar el mereu sforăia. Am încercat să-l trezesc, dar n-am putut, dar el oricum dormea mereu foarte adânc. Am crezut că acum se întâmplă iar să doarmă foarte adânc", a dezvăluit Hollie. 

După o oră, Hollie l-a găsit fără suflare și s-a dus la o prietenă, care locuia perete în perete.  

Înainte să moară în pat, cu propriul copil în brațe, Michael a fost în oraș cu Robert Robinson și cu încă un amic. Cei doi au băut timp de 12 ore și au consumat și droguri. 

"Mike stătea întins acolo, fără viață. Hollie era șocată. Nu-mi venea să cred ce vedeam", a spus Robert în fața judecătorilor. "Nu părea intoxicat. Părea obișnuit", a mai spus acesta. Hollie, prietena lui, a dezvăluit că bărbatul încercase să se sinucidă cu ceva timp înainte și că ea i-a cerut să nu mai bea atât de mult. La autopsie, în corpul lui Michael s-au descoperit urme de cocaină, morfină, codeină, fentanil și diazepam.

Oamenii legii care au demarat o anchetă au dezvăluit că nu sunt indicii că acesta ar fi încercat să se sinucidă astfel, ci că a murit accidental, după ce a luat o doză letală de cocaină. Michael Hollingworth era un DJ cunoscut în orașul lui. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu