"Un diavol în piele de om". Un copil de doar două luni, salvat din ghearele unui tată criminal

Polonia este în stare de șoc după ce s-au aflat grozăviile petrecute la Chotomow, o mică localitate de 4.000 de locuitori, aflat în apropiere de capitala Varșovia. 

"Daniel G (29 de ani) este un diavol în piele de om" au scris jurnaliștii de la Fakt, citează libertatea.ro. Respectivul și iubita lui, cu care s-a cunoscut într-un centru de tratare a dependeței de droguri, au avut un copil, pe care bărbatul nu l-a vrut din start. Nu a acceptat nici să-l recunoască, acesta primind numele de familie al mamei.

Tocmai pentru a scăpa în liniște de copilul nedorit, cei doi s-au mutat de la Varșovia la Chotomow.

Fiind un caz special, cuplul a fost atent urmărit de autoritățile care au în grijă copiii. O vizită recentă a celor de la "Asociația pentru protecția Copilului" a scos la iveală fapte incredibile.

Micuțul în vârstă de 2 luni avea mai multe fracturi, de la craniu până la coaste. Și numeroase răni deschise, cauzate de cine știe ce metode de torutură folosite de tatăl care-și voia băiatul mort.

Copilul care suferea teribil a fost imediat luat cu ambulanța și trimis la un spital. Iar tatăl a fost arestat. Și riscă să-și petreacă mulți ani după gratii pentru că a maltratat un copil. Mama copilului n-a fost încă acuzată de nimic, dar ambii vor fi decăzuți din drepturile părintești, iar micuțul va fi crescut întru-un centru specializat.

Tatăl și-a recunoscut o parte din vină, susținând că a scăpat copilul din brațe, de aceea l-au găsit cu diverse fracturi. Doctorii au spus că rănile, arsurile și urmele de pe corpul micuțului n-aveau cum să fie provocate de la un simplu accident și că au fost făcute în momente diferite, semn că tatălui i-a plăcut să-și chinuie copilul.

Vecinii au spus că n-au auzit niciodată scandal sau urlete din apartamentul unde stăteau în chirie cei trei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu