Un designer a decorat într-un mod inedit vasele în care înoată mii de peștișori. Vizitatorii, încântaţi de expoziţie

Embed:

Japonezii transformă cu uşurinţă lucrurile obişnuite în artă. Aşa a făcut şi designerul unui acvariu din centrul oraşului Tokyo, care a decorat într-un mod unic vasele în care înoată mii de peștișori aurii. Vizitatorii sunt încântaţi de expoziţie.

În acvariul proiectat de Hidetomo Kimura, vizitatorii se simt ca într-un club de noapte. Ei se pot bucura de muzică bună, jocuri de lumini şi chiar de băuturi, în timp ce admiră vasele în care înoată peştii.

"Peştii aurii, crapii şi în general acvariile, fac parte din cultura Japoniei. Am pornit de la asta şi am creat cu ajutorul vopselei, muzicii şi luminii, un proiect de care se pot bucura toţi", a menţionat Kimura Hidetomo, designer.

În vasele decorate se află aproximativ zece mii de peşti.

"Este magic. Este cu totul altceva decât ceea ce poţi vedea la festivalul peştilor. Este o combinaţie de lumini, muzică şi instalaţii şi a rezultat o adevărată operă de artă. Recomand tuturor să vină aici", a spus o vizitatoare.

Kimura Hidetomo se aşteaptă ca expoziţia să fie vizitată de nouă milioane de oameni. Acesta va fi deschisă până în data de 23 septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu