Un deputat PSRM atacă blocul ACUM: Când ați numit în funcții nașii și fostele soții nu aţi știrbit încrederea instituției

Deputatul PSRM Vasile Bolea atacă membrii blocului ACUM, după ce aceștia au criticat numirea lui Vladimir Ţurcan la funcția de președinte a Curţii Constituţionale. Pe pagina sa de Facebook, Bolea susține că reprezentanţilor PAS şi PPDA și-au pus în funcții importante rudele și fostele soții, fără a se gândi că știrbesc din încrederea instituțiilor.

"Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor .... este un lucru grav care știrbește și mai mult încrederea în instituție.

NU AM ÎNȚELES ETICHETĂRILE UNOR COLEGI. 
INTERESANT, DAR CÎND TOȚI 35 EXPONENȚI AL PARTIDULUI SOCIALIŞTILOR AU VOTAT PENTRU INVESTIREA GUVERNULUI, ACEST FAPT NU A FOST UNUL GRAV, ŞTIRBIND ŞI MAI MULT ÎNCREDEREA ÎN INSTITUȚIE?

DAR POATE NUMIREA ÎN CALITATE DE SECRETARI DE STAT, ADJUNCȚI, INTERIMARI ŞI ALȚI ŞEFUŞORI PE NANAŞI, CUMĂTRI, CONCUBINE, FOSTE SOȚII, NU A ŞTIRBIT DELOC DIN IMAGINEA ACESTOR INSTITUȚII?", a scris Vasile Bolea.

CITEȘTE ȘI: La două zile de la investire, judecătorii CC au fost compromişi. Un magistrat dezvăluie cum Țurcan a ajuns în funcția de președinte

Amintim că exponentul PSRM Vladimir Ţurcan a fost ales preşedinte al Curţii Constituţionale la doar câteva zile după ce Parlamentul a ignorat rezultatele concursului privind funcţia de judecător, la care Ţurcan nici măcar nu a participat.

Fostul deputatul socialist a fost ales în funcţia de preşedinte al Curţii cu votul secret al majorităţii magistraţilor, pentru trei ani. Locţiitorul acestuia, Liuba Şova, a fost desemnat de Guvern.

CITEȘTE ȘI: Andrian Candu: Componența Curții Constituționale este deja compromisă, iar membrii ar trebui să-și dea demisia

Lasă un comentariu