Un deputat PAS ameninţă că va părăsi formaţiunea, dacă Vladimir Ţurcan şi alţi exponenţi politici de la Curtea Constituţională nu-şi vor da demisia (VIDEO)

Embed:

Deputatul PAS Lilian Carp consideră că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile la Curtea Constituţională este grav. Parlamentarul spune că procesul de alegere a preşedintelui CC a fost prejudiciat, iar societatea îşi pierde încrederea în actuala guvernare. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.  

"Situaţia creată la CC este o situaţie destul de tristă. Situaţie în care parcă am fi într-o scrisoare a lui Caragiale, când 6-3 fac 4 sau fac 2, numai nicicum nu fac 3. Avem o nouă abordare, cum se face scăderea în Republica Moldova şi adunarea. Trebuie să introducem în manualele şcolare alte operaţiuni noi.", a declarat Carp în cadrul unui birefing. 

Carp cere două lucruri: "1. fie îşi depune demisia din funcţia de preşedinte al CC domnul Ţurcan. 

2. care este mai logic, ca cei care au fost aleşi în funcţie, dar au avut afiliere politică, să se retragă din CC", a declarat Lilian Carp. 

Politicianul mai spune că dacă acest lucru nu se va întâmpla în cel mai scurt timp, el ar putea să părăsească formaţiunea politică pe care o reprezintă. "Eu nu îmi văd rostul de a face fie politică, fie parte dintr-o echipă sau alta", a declarat Carp. 

Lasă un comentariu