Un deputat ACUM recunoaşte că actuala guvernare a ajuns la putere prin metode neoneste?

Au ajuns la putere prin metode neoneste? Cam asta dă de înţeles deputatul ACUM Radu Marian, care a declarat în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă că: "dacă toți deputații din Blocul ACUM ar fi decis ca Octavian Țîcu să rămână îngeri și nepătați, astăzi încă am fi fost sub regimul lui Plahotniuc".

"Eu țin minte acea săptămână crucială în care noi trebuia să votăm noul Guvern și Parlament, dl Țîcu, pur și simplu, a dispărut, nu puteam să-l găsim la telefon, nu puteam să-l întrebăm unde se află, să ne spună și nouă părerea, pentru că era un moment crucial pentru țară și nu am putut să-l găsim. Și atunci, aceste nemulțumiri ale lui eu le înțeleg, respect opinia lui, dar cred că era mai bine ca el să ni le transmită în privat.

Totodată, Marian spune că nu crede că pot apărea fisuri mai grave în această alianță, menționând că a fost doar o problemă de comunicare între deputații PAS și în general ai Blocul ACUM cu Octavian Țîcu. 

Amintim că, recent, deputatul PPDA, Octavian Țîcu, a declarat că a devenit deja nocivă continuarea colaborării blocului ACUM cu PSRM: "O schimbare autentică cu PSRM ar fi dificilă. Noi am intrat într-un joc foarte periculos în care au loc partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acum, mai recent – ambasadori la paritate cu Partidul Socialiștilor".

Ţîcu s-a referit și la nemulțumirea șefului statului, potrivit căreia unii deputați ai Blocului ACUM nu au votat pentru consilierul său Ruslan Flocea la șefia CNA. Printre acești deputați s-au numărat Ocravian Țîcu, Iurie Reniță și Lilian Carp.

Citeşte şi: Deputat PPDA, despre Igor Dodon: Este un cadavru politic, nociv chiar şi pentru PSRM

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu