Un dealer de droguri din Capitală, pe banca acuzaţilor. Cum îşi vindea "marfa"

Un locuitor al Capitalei, membru al unei grupări specializate în trafic de droguri, va apărea în faţa magistraţilor. 

Potrivit anchetei, inculpatul dobândea de la alți membri ai grupului heroină și amfetamină, împărțindu-le în doze mai mici și ambalându-le în pachețele, după care contacta, prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie persoane dependente de consumul de droguri.

Ulterior, după negocierea prețului și recepționarea banilor pe conturile sale bancare virtuale, inculpatul ascundea pachețelele cu droguri în locuri ferite, iar apoi transmitea informaţiile consumatorilor despre locurile de unde puteau fi ridicate drogurile ascunse.

În cadrul urmăririi penale, de la inculpat au fost achiziționate controlat mai multe cantități de droguri, iar în rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, au fost depistate și ridicate substanțe stupefiante și psihotrope în proporții deosebit de mari.

În rezultatul investigațiilor paralele efectuate cu suportul angajaților Agenției pentru recuperarea bunurilor infracționale a CNA, au fost puse sub sechestru bunurile mobile și imobile ale făptuitorului, în valoare totală de peste 1 milion de lei, care urmează a fi confiscate în folosul statului.

Acțiunile inculpatului sunt investigate și sub aspectul comiterii infracțiunii de spălare de bani.

În caz de condamnare, acuzatul, care se află în arest preventiv, riscă până la 15 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu