Un cuplu și-a plimbat embrionii pentru procedura de fertilizare în vitro într-un colet dintr-un oraș în altul (FOTO)

Un cuplu american din statul Oregon și-au mutat embrionii pentru procedura de fertilizare în vitro dintr-un oraș în altul folosind un colet. Procesul a fost o adevărată aventură pentru Mickey și Samantha Clark care au fotografiat drumul coletului cu embrioni, scrie ABC News.

Cei doi soți s-au supus unui tratament de fertilizare, iar atunci când s-au mutat într-un alt oraș, în cealaltă parte a statului, și-au luat embrionii congelați pentru a-i duce într-o clinică situată mai aproape de casă. Dar Mickey și Samantha au decis să se distreze puțin cu embrionii de-a lungul drumului, făcând câteva fotografii amuzante.

„Am avut endometrioză și PCOS [sindromul ovarului polichistic)”, a spus Samantha. „Știam înainte de a ne căsători că ar fi dificil să avem copii, așa că am decis să renunțăm la o nuntă pentru a economisii banii pentru a adopta un copil sau a face tratamente pentru infertilitate”, a povestit aceasta.

Cuplul nu a avut noroc cu adopția sau cu asistența parentală și nu au reușit nici cu tratamentele de fertilitate, așa că singura lor variantă a rămas fertilizarea in vitro. Cuplul spune că au obținut cei 12.000 de dolari necesari pentru procedură de la o mătusă și au început procedurile.

Dar după ce au obținut cei șase embrioni au fost obligați să se mute în alt oraș și nu au putu lăsa embrionii în urmă așa că i-au luat de la clinică într-un colet și au plecat spre noua casă. Când au decis să facă o ședință foto cu coletul în care se aflau embrionii și să-l ducă la bunicii lor pentru ca aceștia să ia legătura cu viitorii lor strănepoți, medicul care se ocupa de cazul lor le-a spus că este sigur să facă acest lucru, atâta timp cât nu bruschează coletul, scrie libertatea.ro

Așa se face că Mickey și-a dar viitorii copii în leagăn și bunicii lui au luat legătura cu viitorii strănepoți. ”Embrionii și-au întâlnit și străbunicii, iar aceștia au fost uimiți să constate că acum, știința, le permite să-și întâlnească strănepoții înainte de a se naște”, a spus Samantha.

Pentru cei care consideră că decizia soților Clark a fost una periculoasă și au pus embrionii în pericol, este bine să știe că cei doi au devenit între timp părinții unor tripleți perfect sănătoși pe care i-au numit Shepherd, Eleni și Ayla.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu