Un cuplu şi-a pierdut viaţa într-un grav accident produs pe traseul Chişinău-Leuşeni (FOTO)

Poleiul de pe şosea şi viteza excesivă au luat două vieţi. O femeie şi un bărbat de 39 şi, respectiv, 40 de ani, au murit într-un accident grav s-a produs pe traseul Chișinău-Leușeni. Maşina în care se aflau victimele s-a ciocnit frontal cu un camion care transporta motorină. Alţi doi pasageri au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Potrivit poliției, şoferul automobilului ar fi ieșit la depășire și a pierdut controlul volanului. În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două.

"Ieșind la depășire, a pierdut controlul volanului și s-a efectuat ciocnirea între două unități de transport. Ancheta va stabili toate circumstanțele accidentului rutier", a declarat poliţistul de patrulare, Ghenadie Cararin.

Șoferul camionului a refuzat să vorbească în faţa camerei de filmat.

"– Cum s-a produs accidentul? – Nu știu. Gata! Nu dau declarații."

Cei doi oameni care au murit erau doi soţi: o femeie de 39 de ani şi un bărbat de 40 de ani.

Totodată, şoferul automobilului şi o pasageră, ambii de 30 câte de ani, au fost transportaţi la spitalul din Străşeni.

Potrivit poliției, aceștia urmau să se căsătorească, iar cei doi soți urmau să le fie nași de cununie.

Medicii spun că viața răniților este în afara oricărui pericol.

Femeia nu a fost internată în spital, iar șoferului i-a fost acordat primul ajutor medical și a fost transferat la Spitalul de Urgență din Capitală.

"Are o comoție de un grad moderat, o plagă contuzionată în regiunea gambei și o contuzie a umărului stâng. Starea la ambii, la moment, pericol pentru viață nu prezintă", a declarat Olga Ceaglei, șeful adjunct al Spitalului Raional Străşeni.

Cei patru pasageri din mașină sunt originari din Chișinău.

Potrivit poliției, în ultimele 24 de ore, în țară s-au produs alte șapte accidente rutiere, în urma cărora a murit un om şi nouă au fost răniţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu