Un cuplu proaspăt căsătorit a plătit 1,08 milioane de dolari fotografului de la nuntă. Acesta susține că soții i-au defăimat afacerea

Un fotograf de nuntă de la Dallas a primit un premiu în valoare de 1,08 milioane de dolari într-un proces de defăimare lansat de un cuplu proaspăt căsătorit care au început împotriva lui o campanie social-media care ia distrus afacerea.

Neely Moldovan și soțul ei, Andrew, au făcut tot posibilul de a-i închide afacerea ei, Andrea Polito Photography, potrivit unui proces civil depus în martie 2015.

Neely Moldovan, susține că împreună cu soțul ei au dat startul acestei campanii defăimătoare deoarece nu mai primea fotografiile de la nuntă. 

Andrea Polito Photography a încercat să calmeze cuplul spunând că după cum se menționează în contractul pe care l-au semnat, fotografiile vor fi lansate odată ce albumul va fi finalizat.

De asemenea, cuplul a fost obligat să selecteze o fotografie de copertă înainte ca albumul să poată fi finalizat, însă nu au făcut-o, conform costului.

La câteva zile după negocierile cu soții Moldovan, compania Polito a aflat că aceștia au contactat mai multe posturi de televiziune locale și a acuzat comapania că "deține fotografiile lor ostatice".

Fotograful susține că la scrut timp declarațiile cuplului i-au stricat afacerea pe care a crescut-o timp de 13 ani. 

Cuplul a făcut declarații defăimătoare pe diferite rețele de socializare, spunând că Polito înșeală oameni, iar pe blogurile conduse de soții Moldovan au scris că fotografiile sunt de calitate rea și însăși afacerea nu este una dintre cele mai bune. 

Astfel, Polito susține că dacă într-un an rezerva între 75 și 100 de nunți, anul acesta a rezervat doar două.

Judecătoria de la Dallas a dat câștig de cauză companiei Polito spunând că soții Moldovan sunt obligați să ofere suma de 1,08 milioane de dolari pentru daunele provocate de declarațiile defăimătoare și rău intenționate.

loading...

Lasă un comentariu