Un cuplu din orașul Odesa ŞI-A UNIT DESTINELE DE TREI ORI. Cum a fost posibil

Embed:
Un cuplu din orașul Odesa și-a unit destinele pentru a treia oară. Cei doi s-au căsătorit acum 15 ani şi au divorţat de două ori, pentru că nu se mai puteau suferi unul pe altul. Dragostea a învins însă de fiecare dată, iar acum ei speră că al treilea lor mariaj va fi și ultimul.

Soții Severenciuc au făcut cunoștință încă în școală și s-au îndrăgostit unul de altul la 14 ani. În 2003, ei s-au căsătorit pentru prima dată.

"Prima căsătorie a fost în tinerețe, am vrut să facem o nuntă mare şi frumoasă. A doua oară doar ne-am înregistrat căsătoria, pentru că eram însărcinată. Acum, ne-am hotărât că asta va fi ultimul nostru mariaj", a spus Svetlana Severenciuc, mireasă.

Fiecare dintre primele două căsnicii au fost încheiate cu scandaluri uriașe. Treceau câteva luni și, cei doi se reuneau.

"De fiecare dată când ne despărțeam, aveam careva îndoieli. Acum, începem totul de la zero. Ea e jumătatea mea și eu nu pot fără ea", a spus Roman Severenciuc, mire.

Cei doi s-au înscris la același oficiu al stării civile din Odesa la care și-au unit destinele acum 15 ani. Funcționarul care le-a înregistrat actul este fiica celei care i-a căsătorit prima dată.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu