Un cuplu a fost condamnat la un total de 260 de ani de închisoare. Ce au făcut suspecții

Un cuplu din Mexic a fost condamnat la un total de 260 de ani de închisoare, după ce a răpit o fetiță din fața unui hotel și a încercat apoi să îi șantajeze părinții. Cei doi au amenințat că o vor ucide pe copilă, dacă nu vor primi o recompensă, relatează Metro, scrie digi24.ro.

David Villegas Inclan și iubita lui, Anabel Moreno, au răpit fetița în octombrie anul trecut, chiar de sub ochii părinților ei. Au băgat-o într-o mașină și au condus până în orașul Zapata, în apropiere de Mexico City, unde au ținut-o prizonieră. I-au sunat apoi pe părinții speriați și le-au cerut să plătească o recompensă, dacă vor să își mai vadă copila în viață.

Autoritățile contactate de părinți au reușit în cele din urmă să îi prindă pe răpitori, după ce părinții au plătit o sumă nespecificată de bani.

David Villegas Inclan a fost condamnat la 160 de ani de închisoare, pentru că a fost găsit vinovat și pentru răpirea unei alte persoane, în provincia Ixtlahuaca. Iar iubita lui a primit o pedeapsă de 100 de ani de închisoare.

De asemenea, cei doi trebuie să plătească și o amendă de aproximativ 800 de dolari familiei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu