Un cunoscut actor român a suferit un atac cerebral din cauza programului încărcat

Momente grele pentru Eugen Cristea! Actorul a suferit un atac cerebral care i-ar fi putut fi fatal. Zvonurile legate de problemele de sănătate ale actorului începuseră să circule de ceva vreme, însă acesta a refuzat să dea mai multe detalii despre ceea ce i s-a întâmplat.

Nefericitul eveniment prin care a trecut Eugen Cristea a avut loc la sfârștiul lunii mai, în urma căruia a ajuns să stea o perioadă în spital pentru a i se face investigații amănunțite. Acesta a fost nevoit să renunțe la toate spectacolele de teatru și proiectele în care era implicat, scrie b1.ro.

Specialiștii i-au pus diagnosticul de accident vascular cerebral, dar din fericire a fost un caz ușor, fără urmări severe.

În general, cei care trec printr-un astfel de atac își pot pierde abiliatățile fizice sau psihice, memoria sau capacitatea de a vorbi. Eugen Cristea nu a întâmpinat astfel de probleme.

Actorul a confirmat recent episodul cumplit prin care a trecut.

"Da, am avut aceste probleme. Am stat câteva zile în spital, 9 zile, dar am trecut cu bine. N-am vrut şi nici nu am ce să vorbesc aşa de mult despre această problemă. Nu am căzut din picioare şi nici nu am fost imobilizat la pat. Slavă Domnului, nu am ajuns nici să mă bâlbâi, să uit sau să îmi pierd memoria. De la ce s-a întâmplat, nu ştiu. A fost prea multă muncă şi a trebuit să se întâmple asta ca să schimb ceva în felul meu de a fi. Fac parte din categoria celor care muncesc, şi muncesc mult, a celor care vor să mulţumească pe toată lumea, regizori, televiziuni, producători, organizatori de evenimente şi aşa mai departe, pe scurt a celor care nu ştiu să spună "nu". Multă muncă şi satisfacţii mult prea puţine. Nici măcar sufleteşti, ca acelea îţi umplu sufletul şi te motivează. Pensionarea nu m-a afectat, n-am resimţit-o ca pe un şoc pentru că am continuat să muncesc, dar uite că s-a întâmplat asta (n.r: accidentul vascular cerebral) şi atunci a trebuit să mă opresc puţin", a spus Eugen Cristea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu