Un copil de şase ani: Tatăl mi-a omorât MAMA şi FRATELE mai mare într-o peşteră

Embed:

Crimă odioasă pe insula spaniolă Tenerife. Un german şi-a ucis soţia şi unul dintre cei doi copii într-o peşteră situată într-o zonă izolată.

Băiatul asasinat avea doar zece ani. Cel de-al doilea copil, de şase ani, a reuşit să fugă şi a fost găsit de un grup de localnici.

"Ne plimbam atunci când l-am văzut pe acest copil mic. M-am gândit ca este cazul să ne oprim şi să-l întrebăm unde îi sunt părinţii. Mi s-a părut suspect că un copil atât de mic e singur. L-am întrebat unde îi este tatăl şi mi-a răspuns că nu ştie. A zis că nu ştia nici unde este mama lui", a spus una dintre localnici.

După ce copilul s-a liniştit, a început să povestească tot ce s-a întâmplat. El a spus că împreună cu mama şi fratele său au venit din Germania să-şi viziteze tatăl, care era stabilit de mai mult timp în Tenerife.

Cei patru au mers la plimbare. Ajunşi în faţa unei peşteri, tatăl le-a cerut tuturor să intre în grotă pe motiv că acolo a ascuns cadouri de Paşte pentru ei. Imediat ce au ajuns înăuntru, bărbatul şi-a atacat soţia şi fiul mai mare. Speriat, băiatul de şase ani a fugit. Poliţia a intrat în alertă şi l-a reţinut la scurt timp pe suspect. Corpurile neînsufleţite ale femeii şi ale băiatului ucişi au fost scoase din peşteră şi transportate la morgă.

Şocaţi de acest caz, localnicii au manifestat atunci când bărbatul a fost adus pentru reconstituire.

Băiatul de şase ani a fost dat în grija asistenţilor sociali şi va fi preluat zilele următoare de o rudă.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu