Un copil de 7 ani, dărâmat de pe placa de surf de către un rechin (VIDEO)

Embed:

Chandler Moore, un copil de şapte ani din Statele Unite, a căzut de pe placa de surf după ce a fost dezechilibrat de un peşte. Filmările au dovedit ulterior că era vorba de un rechin, potrivit CNN, citat de digi24.ro.

Chandler Moore, un băieţel de şapte ani din Florida, a mers la plajă împreună cu familia, într-o minivacanţă după Ziua Recunoştinţei. Shaun Moore, tatăl micuţului, a declarat ulterior pentru CNN că era o zi însorită, "perfecta pentru surf". A mai spus că plaja era aglomerată şi că mai mulţi surferi se aflau deja în apă atunci când a intrat în valuri împreună cu fiul său.Valurile începuseră să se intensifice, iar micuţul tocmai se

ridicase pe placă împins de tatăl său când ceva cu totul neaşteptat l-a dezechilibrat. "Credeam că e un peşte obişnuit", a povestit ulterior băiatul. Filmarea realizată de camera GoPro ataşată de placa familiei Moore a surprins însă întregul incident: copilul fusese răsturnat chiar de un rechin, înotătoarea dorsală a acestuia fiind perfect vizibilă în imaginile video.

Rechinii sunt o prezenţă comună în zona plajei New Smyrna, iar estimările specialiştilor spun că fiecare om care înoată în acel perimetru se află la aproximativ trei metri depărtare de unul dintre ei.

loading...

Lasă un comentariu