Un copil de 17 luni a supraviețuit după ce a căzut într-o piscină și nu a respirat de 5 minute (VIDEO)

O mamă din Texas spune că este un miracol că băiețelul ei de 17 luni este în viață după ce acesta a stat sub apă, fără să respire, mai bine de cinci minute, scrie libertatea.ro.

Tanah Zuniga din Fort Worth povestește că era în bucătărie și vorbea cu sora ei atunci când fiul ei, Elijah și verișorul lui, Jaelyn, se jucau în curtea casei, potrivit Daily Mail.

Femeia spune că i-a pus pe cei doi copii să doarmă în dormitor și nu a știut că ei s-au trezit, au deschis ușa din spatele casei și au ieșit în curte.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe Jaelyn urcându-se pe o scară mică care îl duce deasupra unei piscine pline cu apă. Elijah este în spatele verișorului lui, urcând și el scara.

Băiețelul însă cade accidental în apă și se scufundă imediat. Jaelyn încearcă să-l scoată pe Elijah dar nu reușește. El iese din piscină și merge înapoi în casă.

Zuniga spune că atunci când l-a văzut pe Jaelyn ud leoarcă l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar copilul a arătat cu degețelul spre curte și a spus “Elijah”.
 
Zuniga și sora ei au alergat spre piscină și l-au scos pe băiețel din apă, începând manevrele de resuscitare. Mătușa lui Elijah care are un background preia controlul și încearcă să-l salveze, în timp ce Zuniga aleargă în casă să sune la numărul de urgență.

“Elijah era deja albastru și nu avea viață în el. Știam că singurul care poate schimba ceva era Dumnezeu așa că m-am rugat”, povestește mama băiețelului.

În mod miraculos, deși potrivit camerelor de supraveghere a stat mai bine de 5 minute în apă, băiețelul a supraviețuit. Mai mult, Elijah nu prezintă semne de leziuni ale creierului în ciuda faptului că a fost inconștient atât de mult timp.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu