Un copil a rămas fără un picior, după ce s-a împuşcat cu arma tatălui său

Caz tragic petrecut în cursul zilei de 4 ianuarie, în localitatea Stâna, din judeţul Satu Mare, România. Un copil a fost împuşcat în picior de arma de vânătoare a tatălui său, care se pare că s-a desrcărcat accidental.

Copilul, împreună cu tatăl său, care este paznic la fondul de vânătoare din localitatea Beltiug, se întorceau acasă din Beltiug, scrie adevarul.ro.

Arma tatălui se afla între scaunele din faţă ale maşinii, cu ţeava spre bancheta din spate, unde se afla copilul. Fără să îşi dea seama cum, după cum afirmă tatăl în declaraţiile date poliţiştilor, arma sa s-a descărcat, împuşcându-l în picior pe copilul de nouă ani.

Cel mic aniversa chiar în acea zi împlinirea vârstei de 9 ani, dar în loc să se bucure de această zi el a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Medicii au decis să îi amputeze copilului piciorul amputat, de sub nivelul genunchiului, urmând ca, în cursul zilei de mâine să îi scoată resturile metalice din celălalt picior.

În prezent, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea care sunt cauzele exacte ale acestui nefericit incident şi dacă bărbatul de 37 de ani, tatăl copilului are vreo vină în ceea ce priveşte descărcarea puştii sale de vănătoare în piciorul fiului său.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu