Un copil a fost lovit mortal de un BMW

O persoană a decedat şi altele zece au fost rănite în urma unor accidente care s-au produs ieri, 23 septembrie, pe teritoriul republicii. Din totalul de 53 de accidente, 44 s-au soldat fără victime.

Un minor a fost tamponat de un automobil de model BMW, în satul Goteşti, raionul Cantemir, în jurul orei 16:45. Şoferul maşinii, în vârstă de 28 de ani, a depăşit viteza legală stabilită în localitate şi a lovit pietonul în vârstă de 8 ani, ce traversa strada, alergând pe carosabil. Din cauza leziunilor corporale grave, copilul a decedat pe loc.

Tot ieri, pe traseul Chişinău - Dubăsari, mun. Chişinău, în jurl orei 16:50, s-au ciocnit două automobile. Şoferul unui Nissan, în vârstă de 61 de ani, a tamponat un Renault, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani. Şoferul automobilului Nissan s-a ales cu contuzia ţesuturilor moi şi trauma cutiei toracice. Celălat conducător auto nu a avut de suferit, însă au fost răniţi 2 pasageri care se aflau în maşină: o femeie în vârstă de 47 de ani, care s-a ales cu contuzia ţesuturilor moi, şi un minor în vârstă de 8 ani.

Şi în Capitală a avut loc un accident. O maşină a lovit în viteză un motociclist. Accidentul s-a produs pe strada Alba Iulia, în jurul orei 21:40. Şoferul unui automobil de model Mazda, în vârstă de 36 de ani, a tamponat o motocicletă de model Suzuki. Şoferul acesteia, în vârstă de 28 de ani, s-a ales cu contuzia ţesuturilor moi.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu