Un concert de muzică franceză şi unul de muzică folk, două evenimente culturale în acest week-end

Embed:

Acest sfârşit de săptămână oferă tuturor posibilitatea de a se distra pe măsură. Doritorii pot vizita o expoziţie de pictură şi fotografie, pot asculta un concert de muzică franceză sau unul de muzică folk. Şi acestea sunt doar câteva dintre ofertele programului cultural din acest week-end.

Asociaţia Vântul de Est invită la cea de-a II-a ediţie a Festivalului de Muzică Franceză în aer liber în localitatea Horodişte din raionul Rezina cu începere de la ora 11.00. Pentru cei mici, Teatrul Licurici din Capitală va pune, astăzi, în scenă spectacolul "Transformare miraculoasă", iar duminică, va fi prezentată piesa "Motanul Încălţat".

Renumitul baterist Peza Boutnari va prezenta, la ora 22.00, într-un club din Capitală, concertul "Live Drums Performance". De asemenea, Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi invită, în acest weekend, iubitorii de fotografie şi pictură la expoziţia personală a fotografului spaniol Valentin Gonzalez şi a pictorului Natalia Silina.

Institutul Cultural Român Mihai "Eminescu" organizează, la Complexul Orheiul Vechi, Şcoala de Creative Writing. Duminică, interpreta Inna Bondari şi trupa Ethno Spirit vor susţine concertul final de muzică folk la clubul Gin Do & Contrabass începând cu ora 19.00. Reţeaua de cinematografe Patria ne propune pelicule precum: "Lorax", "Plăcintă Americană. Din Nou pe felie", "Rock pentru totdeauna", sau "ICE Age 4: Continental Drift 3D".

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele care vor avea loc în acest sfârşit de săptămână. Să aveţi un weekend pe cinste.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu