Un chişinăuian a fost bătut şi jefuit de trei intruşi în propriul apartament

Embed:

Trei indivizi cu vârstele cuprinse între 20 şi 24 ani, originari din raionul Ceadîr-Lunga, au fost reţinuţi de către Poliţie. Aceştia sunt bănuiţi de săvârşirea unui atac tâlhăresc în sectorul Botanica al capitalei.

Unul dintre ei a fost anterior judecat pentru omor şi ceilalţi pentru păstrarea substanţelor narcotice. Cazul a avut loc în noaptea spre 19 iunie curent, în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 47 ani.

Potrivit informaţiilor constatate în cadrul investigaţiilor, făptaşii au pătruns în apartamentul victimei în jurul orei 04.00, unde l-au bătut cu o rangă din metal, provocându-i leziuni grave în regiunea capului şi cutiei toracice. Aceştia au sustras  bijuterii din aur, bani şi alte bunuri materiale în valoare totată de peste 10 000 lei. Victima a alertat poliţia.

Forţele de ordine au mai stabilit că în acest caz este implicată şi o femeie, care ar fi furnizat atacatorilor date despre victimă. Ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie, riscând un termen de închisoare de la 8 la 10 ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu