Un cetăţean turc, condamnat în ţara de baştină la 10 ani de puşcărie, REŢINUT la Chişinău (VIDEO)

Un cetăţean turc, condamnat în ţara de baştină la 10 ani de puşcărie pentru tâlhărie, a fost identificat şi reţinut la Chişinău de către ofiţerii Biroului Migraţie şi Azil al Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care ar fi fugit din ţara de origine pentru a nu-şi ispăşi pedeapsa.

Potrivit ofiţerului principal al Secţiei Regionale Centru al Biroului Migraţie şi Azil, Gheorghe Alexei, inculpatul era cercetat de autorităţile din Turcia, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Sperând că i se va pierde urma, acesta a ales să vină în Republica Moldova.

În urma investigaţiilor efectuate, forţele de ordine l-au găsit pe individ într-un apartament din sectorul Râşcani al Capitalei, unde locuia împreună cu o moldoveancă.

În faţa camerei de filmat, bărbatul a refuzat să vorbească.

În acest sens, autorităţile din Moldova urmează să întreprindă toate măsurile necesare în vederea iniţierii unei proceduri de extrădare a suspectului autorităţilor turce. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu