Un cascador a MURIT, după ce a efectuat un truc (IMAGINI ŞOCANTE)

Embed:

Cascadorul din Kazakstan, Kasym Gimagigugyn a murit după efectuarea un truc.

Incidentul a avut loc ieri, 4 noiembrie, anunţă Sputnik.kz. Cascadorul trebuie să joace rolul unei mumii atârnate de o frânghie. Acesta purta o haină specială pentru îndeplinirea trucurilor de acest tip, a anunţat manager-ul în comunicare a grupei de cascadori profesionişti, "Nomad Stunts", Evghenia Li.

"Kasym era fixat cu ajutorul acestei haine de frânghie. Ştreangul nu era adevărat, deci acesta nu era strâns pe gâtul bărbatului", a declarat managerul.

Potrivit acesteia, toate instrumentele au fost testate înainte de efectuarea trucului, iar starea cascadorului era monitorizată de către colegul său. Acesta i-a semnalizat de câteva ori că era în regulă.

Peste 15 minute, bărbatul în stare conştientă, în vârstă de 34 de ani a fost coborât jos. Cu atoate aceste, cascadorul se simţea rău, aşa că a fost scos din încăpere şi ulterior transportat de salvare.

Ajunşi la faţa locului, medicii au încercat să-l reanimeze, însă fără succes. Rudele lui Kasym au primit astăzi, 5 noiembrie, concluzia medicului legist: bărbatul a murit în urma unui atac de cord.

Kasyn Gimagigugyn a avut roluri în aproximativ 25 de filme, printre care şi "The Expendables-2" de Sivestro Stallone şi "47 Ronin" cu Keanu Reeves în rol principal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu