Un candidat la funcţia de primar al Capitalei propune reproiectarea şi reconstrucţia mai multor străzi din Chișinău

Un candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău propune reproiectarea şi reconstrucţia mai multor străzi din Capitală. Este vorba despre Victor Chironda, care candidează din partea Mișcării "Forța Nouă".

Acesta a prezentat într-o conferinţă de presă un plan de acţiuni pentru modernizarea străzilor care să fie amenajate cu piste pentru biciclişti, treceri pietonale adaptate la cerinţele oamenilor în etate, mamelor cu cărucioare, persoanelor cu dizabilităţi şi bicicliştilor.

"Noi am vrea ca într-un final străzile noaste, strada 31 August, strada Tighina, strada Alexandru cel Bun să arate cel puţin de aşa o manieră, în care să fie foarte clar care trotuarul, unde se află locurile de parcare, pe unde circulă automobilele, pe unde circulă bicicliştii", a spus VICTOR CHIRONDA, candidat la funcţia de primar de Chişinău.

Fotoliul de primar al Capitalei este râvnit de 18 candidaţi. Primarul este ales pentru un mandat de patru ani. Alegerile locale generale vor avea loc în data de 20 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu