Un candidat din India a izbucnit în plâns la aflarea rezultatului. El ar fi primit 5 voturi, deşi familia sa are 9 membri

Embed:

Rezultatele alegerilor parlamentare din India l-au făcut să izbucnească în plâns pe un candidat. Acesta ar fi primit doar cinci voturi, deși în familia sa sunt nouă persoane cu drept de vot. Neetu Shutteran Wala şi-a dat frâu emoţiilor chiar în timpul unui interviu transmis în direct.


"Domnule, sunt nouă membri în familia mea, dar eu am primit doar cinci voturi."


Candidatul a spus că va contesta rezultatele alegerilor din circumscripţia sa, pe care le consideră fraudate, fiindcă rudele se jură că l-au votat. Cel mai mare scrutin din lume s-a desfăşurat în perioada 11 aprilie - 19 mai, iar la urne au fost aşteptaţi aproape 900 de milioane de alegători.

Conform rezultatelor oficiale, partidul naționalist hindus al premierului Narendra Modi a obţinut cel mai bun rezultat din istorie şi va avea 303 parlamentari din totalul de 545 din camera inferioară a parlamentului.

Principala formaţiune de opoziţie, Congresul Naţional Indian, a obţinut doar 52 de mandate. Camera inferioară a Parlamentului Indian, denumită "Lok Sabha", are 543 de locuri eligibile, celelalte două fiind rezervate comunităţii engleze din India.

Lasă un comentariu