Un câine și-a sacrificat viața pentru a salva un copil din incendiu

Un bebeluș a supraviețuit unui incediu, în SUA, după ce câinele familiei a rămas în casa, care luase foc, pentru a proteja copilul de flăcări, potrivit digi24.ro.

În momentul în care a izbucnit focul, în casă se aflau bebelușul și câinele familiei, Polo. Mama fetiței de 8 luni coborâse pentru scurt timp până la mașină, iar când s-a întors și a văzut focul a încercat să intre în casa în flăcări pentru a-și salva copilul, care se afla la etaj. Ea nu a reușit să ajungă la bebeluș din cauza flăcărilor și fumului gros.

După ce pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au descoperit că Polo, câinele de șase ani, a rămas lângă fetiță, protejând-o de flăcări. Curajosul cățel a stat drept scut în calea focului pentru a feri copilul, pe când acesta avea opțiunea să iasă din casă pentru a se salva.

Mama fetiței a declarat că legătura puternică dintre cei doi ar putea fi un motiv pentru care Polo a decis să rămână lângă copil.

Fetița și mama sa au fost tratate pentru arsurile serioase, după ce a fost pornită o campanie pentru a strânge fonduri, menite să ajute la recuperarea celor două.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu