Un câine dispărut în timpul incendiului devastator din California, găsit după 101 zile

Un câine care a dispărut în timpul celebrului "Camp Fire", cel mai devastator incendiu din istoria Californiei, a fost găsit 101 zile mai târziu şi se crede că a supravieţuit vânând sconcşi, scrie agerpres.ro.

Familia Ballejos a afirmat că Kingston a sărit din spatele camionetei lor în momentul în care erau evacuaţi din casa lor din orăşelul Paradise în timpul incendiului de anul trecut.

Familia a început să-l caute când s-a întors acasă. A împărţit fluturaşi şi a alertat adăposturile locale pentru găsirea lui Kingston.

Familia Ballejos a spus că a primit un telefon 101 zile mai târziu, în care li s-a spus că Kingston a fost găsit şi dus la grupul de voluntari Friends of Camp Fire Cats.

"Când am aflat, mi-au dat lacrimile", a declarat Gabriel Ballejos pentru KXTV. "Sunt atât de mândru de el. Nu-mi vine să cred. Este un adevărat supravieţuitor şi o dovadă a spiritului american", a spus el.

Ei au afirmat că bănuiesc că Kingston a supravieţuit vânând sconcşi, având pe blană miros de la micile vieţuitoare.

"Este o poveste de necrezut", a spus Ballejos. "A dispărut 101 zile, el este acum aici şi şi-a folosit abilităţile de supravieţuire. Este un adevărat supravieţuitor", a mai spus el.

Un alt locuitor al orăşelului Paradise, Andrea Gaylord, a afirmat că s-a temut de ce este mai rău atunci când câinele ei, Madison, a dispărut în momentul evacuării în timpul incendiului. Ea s-a întors acasă două luni mai târziu şi şi-a găsit câinele dispărut aşteptând-o în faţa casei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu