Un câine a primit o nouă şansă la o viaţă normală, după ce stăpânul i-a tăiat labele pentru că i-a ros încălţămintea

Un câine din Thailanda a primit o nouă şansă la o viaţă normală. Veterinarii i-au confecţionat proteze performante pentru labele din faţă. Animalul a rămas fără două membre după ce fostul său stăpân i le-a tăiat pentru că i-a ros încălţămintea.

Membrii unei organizaţii pentru drepturile animalelor au lucrat cu patrupedul, pe nume Kola, luni la rând pentru ca acestuia să-i dispară frica de oameni.

"Câinele a fost atât de afectat, încât a trecut foarte mult timp până când a reuşit să capete din nou încredere în oameni. Acest patruped a fost victima unui comportament agresiv din partea stăpânului său, fără niciun motiv. Nici el nu a înţeles de ce a meritat o astfel de atitudine", a declarat

Câinele este acum la un azil de animale. Îngrijitorii spun că el ar putea fi un exemplu pentru oamenii care au rămas fără braţe sau picioare.

"Puteţi vedea cum acest câine a primit protezele şi cu câtă fericire se joacă alături de semenii săi. Atitudinea lui s-a schimbat, iar oamenii văd acest lucru. Lumea se poate gândi că dacă un câine poate face asta, atunci pot şi ei."

Dispozitivele pentru Kola au fost fabricate din fibre de carbon. Materialul este folosit la crearea protezelor pentru atleții de elită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu