Un câine a fost găsit sub dărâmăturile unei case din Bahamas la o lună după trecerea uraganului Dorian

Un câine a fost recuperat în viaţă de sub dărâmăturile unei case din Bahamas la o lună după trecerea uraganului Dorian. Patrupedul a fost găsit de membrii unei organizaţii pentru protecţia animalelor.

Potrivit salvatorilor, cel mai probabil, câinele a fost abandonat de stăpânii lui care au fost evacuaţi din calea stihiei.

"Este blocat acolo?
- Este blocat.
- Glumeşti?"

După aproape o lună petrecută fără mâncare şi doar cu apa de ploaie infiltrată printre mormanele de moloz, câinele era atât de slăbit încât nici nu putea să se mai ţină pe picioare. El a fost dus imediat la un medic veterinar.

Echipa care l-a salvat l-a botezat "Miracle", în traducere, miracol. Salvatorii vor continua căutările printre ruinele locuinţelor din Bahamas pentru a se asigura că nu mai este vreun animal de companie care are nevoie de ajutor.

"Vreau ca toată lumea să ştie că situaţia de criză din Bahamas nu s-a terminat."

Uraganul Dorian, care a lovit Arhipelagul Bahamas la începutul lunii septembrie, a lăsat în urmă zeci de morţi şi sute de răniţi. Evacuările în masă au dus la abandonarea a sute de animale de companie. Până acum, organizaţiile pentru protecţia animalelor au salvat în jur de 150 de câini. După îngrijiri, ei vor fi daţi spre adopţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu