Un bucătar moldovean ar putea câştiga cel de-al şaptelea sezon al concursului "Chefi la cuţite"

Embed:

Un bucătar moldovean are şanse mari să câştige cel de-al şaptelea sezon al concursului "Chefi la cuţite", difuzat de un post de televiziune din România. Alexandru Comerzan, în vârstă de 31 de ani, din echipa chefului Cătălin Scărlăţescu, este unul dintre finaliştii favoriţi ai showului de la Antena 1. Deşi finala va avea loc deseară, presa de la Bucureşti scrie că moldoveanul ar fi câştigătorul premiului de 30 de mii de euro. 

Într-un interviu pentru Antena 1, moldoveanul a precizat că este pasionat de gastronomie de la vârsta de 15 ani, de când a plecat în Italia împreună cu părinţii în căutarea unei vieţi mai bune. Tot acolo şi-a făcut şi studiile în acest domeniu.

"Tatăl meu de la început nu prea a fost de acord, deoarece a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori, la avocaţi ca la Dumnezeu. Primii ani în restaurant am curăţat spanac, cartofi, morcovi, după care încet-încet, cu străduinţă, m-am ridicat până la ajutor de chef bucătar", a spus bucătarul, concurent la "Chefi la cuţite", Alexandru Comerzan.

Soţia a fost cea care l-a încurajat să se înscrie la concursul de la Antena 1. După ce a trecut castingul, a pus hotărât mâna pe cuţit, s-a concentrat la ceea ce are de făcut şi astfel a reuşit să obţină simpatia juraţilor încă de la primele ediţii.

Showul "Chefi la cuţite" este difuzat de Antena 1 încă din 2016. Emisiunea este moderată de Gina Pistol, iar juriul este format din cunoscuţii bucătari români Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

loading...

Lasă un comentariu