Un britanic de 106 ani este cel mai vârstnic om care s-a dat pe tiroliană

Jack Reynolds, un britanic de 106 ani, a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic om care s-a dat pe tiroliană. Acesta este al treilea record doborât de britanic, scrie libertatea.ro.

La împlinirea vârstei de 106 ani, Jack Reynolds din Derbyshire, a alunecat pe coarda întinsă cu o lungime de 400 de metri, aflată la o înălţime de 60 de metri.

Gestul său, care l-a introdus pentru a treia oară în Guiness Book are și un scop caritabil, el încercând astfel să adune fonduri pentru Stroke Association, o fundaţie din Marea Britanie dedicată prevenirii atacurilor cerebrale, susţinerii persoanelor care au trecut printr-un astfel de eveniment, dar şi cercetării în acest domeniu.

Momentul în care Reynolds a coborât pe tiroliană a fost difuzat în direct la emisiunea “Good Morning Britain” transmisă de ITV.

Este a treia oară când Jack Reynolds intră în Cartea Recordurilor după ce anul trecut a devenit cea mai vârstnică persoană care a trăit o aventură într-un montagne russe, iar cu un an înainte, când a împlinit 104 ani, britanicul a devenit cea mai vârstnică persoană din lume care s-a tatuat.

La vârsta de 102 ani, Reynolds a fost cea mai vârstnică persoană care a luat parte la provocarea “găleţii cu gheaţă” în scopul strângerii de fonduri pentru cercetarea bolii progresive a neuronului motor.

Bărbatul a declarat că el crede că secretul longevității sale este un strop de whisky pe care îl adaugă în fiecare dimineaţă în cana cu ceai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu