Un bolid italian, în valoare de 350.000 de euro, distrus cu ciocane (VIDEO)

Embed:

Un chinez care avea o maşină Maserati în valoare de 350.000 de euro a angajat patru indivizi pentru a-i distruge maşina cu ciocanele. Bărbatul a recurs la acest gest în semn de protest faţă de calitatea serviciilor după achiziţionarea automobilului de la constructorul italian, scrie Capital.ro.

Proprietarul a pus în scenă distrugerea maşinii sale, un Maserati Quattroporte, la deschiderea unui salon auto în Qingdao /est/, potrivit cotidianului Qingdao Morning Post. Imaginile video arată cum patru indivizi lovesc de zor în maşină cu ciocane, spărgându-i geamurile şi turtindu-i caroseria. Pe maşină se afla o banderolă cu un mesaj în care firma italiană era acuzată c-a luat cele mai proaste decizii.

Wang a cumpărat maşina în 2011 contra sumei de 2,6 milioane de yuani, potrivit publicaţiei citate.

Problemele au început să apară când Wang şi-a dus prima dată maşina la concesionar pentru reparaţii: personalul i-ar fi facturat atunci piese de schimb de ocazie la preţul de piese noi. Mai mult, precizează ziarul, n-a fost rezolvată o problemă la portieră şi caroseria a fost zgâriată.

La rândul său, Maserati China a afirmat că întreprinderea şi concesionarul Qingdao au dat curs plângerilor clientului. ''Regretăm faptul că, înainte de a ajunge la un acord, proprietarul a distrus celebra maşină în public pentru a face senzaţie'', scrie Qingdao pe Weibo, Twitter-ul chinez.

China este prima mare piaţă auto din lume, după ce a depăşit SUA în 2009. Aceasta este şi o piaţă cheie pentru mărcile de lux, deoarece din ce în ce mai mulţi milionari îşi afişează noua situaţie la volanul celor mai scumpe modele.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu