Un bogătaş francez, obligat să-şi demoleze palatul. Care este motivul

Embed:

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Franţa ar putea rămâne pe drumuri.

Magistraţii au emis un ordin de demolare a castelului de 50 de milioane de euro, deţinut de Patrick Diter. Proprietatea a fost construită fără autorizaţie, pe Riviera Franceză, într-o zonă naturală protejată.

Castelul în stil toscan a fost ridicat în anul 2000, pe o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi, în locul unei vile vechi. De atunci, un cuplu de vecini milionari, originar din Marea Britanie, s-a plâns că zgomotul provocat de utilaje. Britanicii l-au reclamat pe francez.

"Imaginaţi-vă o nuntă cu 300 de persoane. Înainte de acest eveniment, am avut parte de zgomote provocate de tractoare, camioane şi alte utilaje. În ziua nunţii au fost alte maşini. Şi nu doar maşini, au fost câteva autocare."

Instanţa l-a obligat pe multimilionarul francez să le plătească vecinilor daune morale de 45 de mii de euro. Cât priveşte demolarea proprietăţii, Patrick Diter are 18 luni la dispoziţie.

El a spus că se va conforma deciziei, deşi susţine că a avut un acord verbal cu primarul înainte de a demara construcţia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu