Un blogger se adreseaza cu o scrisoare deschisa ambasadorilor UE. Află despre ce e vorba

Unul dintre cei mai influenți bloggeri de la noi, a trimis astăzi o scrisoare către ambasadori și organizații finanțatoare a cursului ”proEuropean” din Moldova.

Astfel, Eugeniu Luchianiuc a transpus într-o singură scrisoare, cele mai evidențiate problematici de pe arena mediatică. 

"Dragi ambasador și organizații finanțatoare a cursului ”proEuropean” al Republicii Moldova.

Dvs știți mai bine ca mine ce se întâmplă în Moldova dar, în același timp, încercați să acoperiți, mai ales financiar, toate lucrurile stranii care se întâmplă în media ”proEuropeană”. Știți mai bine ca mine câți bani ați investiți în toți acești ani în această ”medie” și” organizațiile de media”. Eu îmi cer scuze pentru utilizarea, pe alocuri excesivă a ghilimelelor, dar altfel e imposibil. De ce? Voi exemplifica.

De exemplu ”organizațiile de media”. Una dintre ele este Asociația Presei Independente. Vă place activitatea ei? Vă place în ce direcție merge și cum este condusă de circa 20 de ani, am impresia, de același om care nici jurnalist nu poate fi numit dar care, grație legăturilor cu fostul Prim-ministru Vlad Filat, a ajuns să prezinte și o emisiune la Moldova1, televiziune care independentă nu a fost niciodată."

Citește scrisoarea integral pe  blogul lui Eugen Luchianiuc.

Lasă un comentariu