Un blogger faimos a aflat care este secretul unui mariaj reuşit. A întrebat 1.500 de persoane şi a primit UN SINGUR RĂSPUNS

Când autorul şi bloggerul Mark Manson era pe punctul de a se căsători, acesta s-a gândit să-şi întrebe cititorii care este secretul unui mariaj reuşit. Peste 1.500 de persoane i-au trimis mesaje, aceştia având un singur răspuns.

Este blogger şi autor de mai bine de 9 ani. Înainte ca Mark Manson să se căsătorească, a decis să ceară câtorva cititori păreri cu privire la succesul unui mariaj. Peste 1.500 de persoane i-au răspuns, scrie businessinsider.com.

"Eu şi asistentul meu am început să observăm după aproximativ 500 de e-mail-uri, că cei mai mulţi dintre oamenii care au vorbit despre divorţul lor s-au concentrat pe comunicare. Ei au spus că lipsa comunicării este problema. ACest lucru m-a surprins", a povestit Mark.

Pe de altă parte, oamenii care aveau căsnicii fericite de mai bine de 20 de ani au spus că problema comunicării este supraestimată, când, de fapt, cel mai important lucru este respectul.

Practic, argumentul a fost că, dacă vei petrece decenii cu o persoană pe care nu o vei asculta, vei înţelege greşit nevoile şi dorinţele partenerului. Acest lucru este normal chiar şi atunci când nu este o relaţie de cuplu.

Conform celor mai multe răspunsuri ale oamenilor căsătoriţi, respectul este cheia unui mariaj fericit.

Chiar dacă înţelegi greşit persoana de lângă tine, nu încerca să o schimbi sau să o cataloghezi, respectă-i punctul de vedere şi faptul că vede lucrurile diferit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu