Un bebeluş îngropat a fost SALVAT de la moarte de către un CÂINE-EROU

Un băiat nou-născut a fost abandonat de mama lui, o adolescentă de 15 ani care a vrut să ascundă sarcina de părinții ei.

Adolescenta a îngropat bebelușul sub un morman de gunoi lângă o fermă din districtul Chumpuang, în provincia Nakhon Ratchasima, dar a fost găsit de câinele unui păstor, potrivit BBC. 

Câinele Ping Pong și stăpânul lui, Usa Nisaikha, se aflau pe un câmp din nord-estul Thailandei. Animalul s-a îndepărtat la un moment dat de bărbat și a început să latre și să sape în pământ. Bărbatul s-a grăbit să vadă ce a găsit câinele lui și a zărit ieșind din pământ un picior de copil.

Localnicii au dus bebelușul de urgență la spital.

"Cred că bebeluşul a fost găsit de câine la scurt timp după ce mama sa l-a îngropat", a declarat ofiţerul de poliţie Panuvat Udkam, adăugând că băieţelul a primit îngrijiri medicale și este sănătos, notează Agerpres.

Usa Nisaikha a povestit pentru presa locală că Ping Pong este un câine care a suferit mult, fiind lovit de o mașină și rămânând fără simțuri în una dintre lăbuțe.

"L-am păstrat pentru că este loial și ascultător și mă ajută mereu cu vitele pe câmp. Este iubit de întregul sat. Este uimitor”, a spus stăpânul lui Ping Pong.

După ce a salvat viața bebelușului, câinele este considerat un erou. În schimb, mama bebelușului este acuzată de tentativă de omor. Părinții adolescentei au fost de acord să preia nou-născutul. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu