Un bebeluș de nouă luni, lovit în cap cu drujba. Tatăl acestuia avea dubii cu privire la paternitate

Un bebeluș de nouă luni a fost lovit cu drujba în cap în timpul unei dispute între mama lui și soțul acesteia. Orbit de furie și de alcool, bărbatul a lovit copilul cu drujba, considerând că nu el este tatăl lui.

Polițiștii din Blaj au intervenit joi seara la un scandal domestic din localitatea Roşia de Secaş. Copilul de nouă luni fusese lovit cu o drujbă în cap de soțul mamei sale. Mama în vârstă de 24 de ani a fost cea care a sunat la 112 după ajutor.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie dar până acum nu au luat o măsură restrictivă împotriva bărbatului, scrie libertatea.ro
loading...

Lasă un comentariu