Un bebeluș a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl său l-a aruncat în cada cu apă fierbinte. Cum a fost pedepsit individul

O fetiță în vârstă de 13 luni a murit în chinuri groaznice, după ce tatăl ei a băgat-o în apa fierbinte din cadă. Atunci când poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe micuță în agonie, cu pielea jupuită.  După două zile de chinuri, fetița de doar un an și o lună a murit la spital, potrivit libertatea.ro.

Americanul Derek Shockley a provocat moartea micuței Germanii Amarii Stewart  după ce a băgat-o în apa extrem de fierbinte din cadă. Întâmplarea s-a petrecut la casa lui din Jacksonville, Arkansas, în umă cu câteva luni. Poliția a fost chemată la proprietate și a găsit-o pe fată contorsionată în agonie, în timp ce pielea i se îndepărtase de pe corp, potrivit unui raport al poliției.

La începutul acestei săptămâni, bărbatul de 21 de ani a fost condamnat la închisoare pentru 30 de ani, după ce și-a recunoscut fapta. Când tânărul  a fost întrebat de mama sa, Lavern Shockley, în vârstă de 39 de ani, cât de fierbinte a fost apa,  Shockley a  spus „deloc foarte fierbinte”. Poliția l-a acuzat pe Shockley cu crimă de gradul doi, care are maximum 30 de ani de închisoare. Mai mult, Shockley  a mai primit 10 ani de închisoare pentru că a împușcat un bărbat și și-a bătut sora.

 

Lasă un comentariu