Un bebeluș a murit după ce a fost uitat în mașină. Părinții SE DROGAU

Un copil de opt luni a murit după ce a fost lăsat în interiorul unei mașini în plină vară, timp de trei ore, în timp ce părinții și bunica sa fumau canabis.

Isaia Neil nu a dat niciun semn de viață când a fost găsit de tatăl său în mașină, chiar în fața casei din Ruatoki, Noua Zeelandă.
 
Catherine Parangi, bunica copilului, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzată de omuciderea nepotului ei, dar a pledat nevinovată.

Tatăl său a crezut că fiul său doar a adormit, așa că l-a adus în casă. La câteva ore distanță, acesta a constatat că bebelușul nu poate respira și este plin de sudoare. Cuplul i-a turnat apă rece pe față, în încercarea de a-l revigora, însă fără rezultat.

Paramedicii au încercat să-l resurciteze, însă a fost declarat mort la scurt timp.Tatăl băiatul a declarat pentru detectivi: „L-am prăjit din greșeală.”

În urma unei examinări, medicii au constatat că copilul a suferit vânătăi pe frunte, pe partea stângă a corpului, cât și a abdomenului, scrie The Sun, citat de antena3.ro

De asemenea, copilul avea un semn de mușcătură pe cotul drept.

Neil, tatăl copilul, a spus că nu știe cum au apărut leziunile și continuă să pretindă că bebelușul a murit din cauza căldurii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu