Un bătrân de 71 de ani a fost condamnat pentru viol. Proba ADN l-a dat în vileag

Un bărbat de 71 de ani din suburbia Căzănesti a oraşului Negreşti a fost condamnat, definitiv, la trei ani de închisoare cu executare, pentru viol. Fapta s-a petrecut în 2013, iar victimă a fost o femeie de 80 de ani. Chiar dacă aceasta, înainte de a muri, a indicat autorul, anchetatorii au aşteptat rezultatele probelor ADN pentru a-l incrimina. Şi asta pentru că autorul, Constantin Ciocan, a susţinut că vârsta înaintată nu îi mai permite să întreţină raporturi sexuale, iar acuzaţiile sunt nefondate. De asemenea, bătrânul era văzut ca unul dintre gospodarii de frunte ai suburbiei. Miercuri dimineaţă, poliţiştii l-au ridicat de la domiciliu şi l-au dus la penitenciar, relatează  cancan.ro.

A fost nevoie ca anchetatorii să aştepte trei ani rezultatele probelor ADN, care l-au indicat drept autor pe bărbatul de 71 de ani. La scurt timp după producerea violului, bătrâna a decedat iar rudele au susţinut că moartea a survenit din cauza ruşinii pentru că un sat întreg nu a crezut-o atunci când a încercat să povestească chinul prin care a trecut.

Mai mult, sătenii au dat crezare autorului, unul dintre gospodarii de frunte ai localităţii şi un om bine văzut în comunitate. Despre victimă spuneau că obişnuia să consume alcool şi că ar fi fost violată de altcineva.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu