Un bărbat şi o femeie, opriţi la vamă. Neregulile depistate de poliţiştii de frontieră (FOTO)

În ultimele 12 ore, doi moldoveni au fost reţinuţi de Poliţia de Frontieră. Unul a fost prins şofând cu acte false, iar altul a modificat automobilul în mod ilegal. Bărbatul şi femeia riscă câte o amendă.

În primul caz, o cetățeană a Republicii Moldova a fost reținută, la ieșirea din țară, pentru că avea acte false. Locuitoare a orașului Florești, în vârstă de 21 de ani, aceasta conducea un vehicul de model Toyota RAV4, cu numere de înmatriculare moldovenești, având un permis de conducere românesc fals.

Verificările adiționale au relevat, însă, faptul că persoana nu a traversat niciodată frontiera moldo-română, motiv pentru care aceasta va fi documentată și pentru fals în declarații.

În alt caz, în cadrul aceluiaşi punct de trecere "Tudora", un tânăr moldovean de 29 de ani a dorit să iasă din ţară cu un mijloc de transport reutilat ilegal. În urma verificării fizice a automobilului de model Dacia Logan, s-a găsit un sistem de alimentare cu gaz, instalat fără autorizare.

Pe cazul dat a fost întocmit proces verbal, care prevede amendă de până la 400 de lei, cu aplicarea a 3 puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu