Un bărbat și fiul acestuia în vârstă de 3 ani au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Embed:

Tatăl în vîrstă de 28 de ani și fiul acestuia în vârstă de 3 ani au fost internați de urgență în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc în ieri în  localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari. Din primele informații oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe soba încinsă dintr-o  încăpere, stăpânii casei au pus o cratiță cu mâncare, care a fost uitată.

La scurt timp în urma arderii conținutului din ea s-a emanat un fum toxic care a intoxicat membrii familiei aflați în interiorul locuinței. De urgență copilul și bărbatul a fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări s-a stabilit că cele două persoane au primit intoxicație cu monoxid de carbon. Acum viața oamenilor este în afara oricărui pericol.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor de încălzire și să aerisească bine încăperile. În caz de situații de risc oamenii pot apela de urgență la serviciul 901.   

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu