Un bărbat și-a ucis soția și cei patru copii și le-a ținut cadavrele în casă mai multe săptămâni (VIDEO)

Un bărbat și-a ucis soția și cei patru copii și le-a ținut cadavrele în casă mai multe săptămâni! A fost prins când a făcut accident cu mașina în care avea corpul femeii, de care dorea să scape! Michael Wayne Jones Jr, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Florida, a făcut un accident, pe 15 septembrie, în Brantley County, statul Georgia, cu mașina tip van pe care o conducea.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au simțit un miros foarte greu venind dinspre mașina respectivă. Omul le-a spus senin: „Veți dori să-mi puneți cătușele, fiindcă am un cadavru în mașină”.

Șocați, oamenii legii au verificat mașina și au constatat că nu mințise. Michael Wayne Jones Jr. avea în mașină cadavrul soției sale Casei Jones, 32 de ani.

El o declarase dispărută pe femeie și pe copiii lor în urmă cu șase săptămâni. Bărbatul i-a condus apoi pe anchetatori la casa lui, unde erau și cadavrele celor patru copii – Aiyana Jones (1 an), Mercalli Jones (2 ani), Preston Bowers (5 ani), şi Cameron Bowers (10 ani). 

„Ca părinte, mi se rupe inima. Ca şerif, sunt extrem de furios că aşa ceva s-a putut întâmpla. Un asemenea om nu are dreptul să păşească pe faţa pământului”, a declarat Billy Woods, şeriful din Marion County, Florida, scrie libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu