Un bărbat şi-a obligat soţia să se PROSTITUEZE, ca mai apoi să o înjunghie din GELOZIE

Un român plecat în Italia şi-a chemat soţia acolo în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Când a ajuns, femeia a fost obligată să se prostitueze de bărbatul cu care era căsătorită de mai bine de zece ani. Totul însă, s-a terminat tragic. 

Românca a ajuns la soţul ei, în Italia şi a fost forţată să se prostitueze. Bărbatul a ameninţat-o că, dacă nu o va face, nu va plăti nimic pentru şederea ei pe pământ italian. Însă, după câteva zile, situaţia a degenerat. 

Soţul a văzut-o pe româncă vorbind cu proprietarul casei în care locuiau, moment în care situaţia a degenerat cumplit. "Îţi tai nasul şi buzele, nu ai voie să te uiţi la nimeni!", i-ar fi spus bărbatul.

Femeia a fost tunsă scurt de soţ şi lovită. Apoi, pe 21 februarie, după doar 5 zile de când ajunsese în Italia, bărbatul a înjunghiat-o, a curăţat apartamentul de sânge şi a părăsit locuinţa. 

Românca a reuşit să sune la autorităţi, iar medicii au transportat-o de urgenţă la spital. Acolo au fost chemaţi şi poliţiştii, care au aflat povestea româncei. Se pare că, în urmă cu doi ani, soţul acesteia ar mai tăiat-o, pe coapsă.

Bărbatul violent a fost arestat de poliţiştii italieni, iar marţi va fi dus în faţa unui judecător. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu