Un bărbat, reţinut de poliţişti. Ce păstra în borcan. Riscă ani grei de puşcărie (FOTO)

În cadrul unor măsuri speciale demarate de către poliţiştii sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, au descoperit în gospodăria unui bărbat din comuna Bubuieci, o masă vegetală mărunţită şi păstrată într-un borcan, asemănătoare cânepei.

Conform datelor preliminare individul ar fi intenţionat să o comercializeze unor consumatori de droguri.

Astfel masa vegetală a fost sigilată şi expediată Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuarea expertizelor specializate. Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 19.000 la 25.000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Iar în apartamentul unui individ în vârstă de 33 ani a fost deconspirată o speluncă, unde se preparau şi se consumau droguri prin inhalare şi injectare.

În urma cercetărilor demarate la faţa locului poliţiştii au depistat aparate confecţionate artizanal pentru consum de narcotice, seringi utilizate şi alte recipiente ce demonstrează metodele de preparare şi consum.

Totodată acesta este bănuit că ar fi furat un aparat de cafea în valoare de peste 17.000 lui, sustrăgându-l de pe holul unui bloc de locui, din strada Mircea cel Bătrân.

Respectiv el este cercetat penal pentru furt şi consum de droguri scrie oficial.md

Conform legislaţiei penale în vigoare riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu